4de Leerjaar

Hallo iedereen,

Ik ben juf Mona, vele kennen me ondertussen al aangezien ik vorig jaar de klas van juf Dominique overnam in januari. Ook dit jaar neem ik het vierde leerjaar voor mijn rekening.

Voor diegenen die me nog niet kennen, ik ben zot van stickers, knutselen, musicals en avontuur. In mijn vrije tijd stik ik en doe ik Bungee Super Fly. Ik sta te popelen om er weer aan te beginnen. Ik heb namelijk geen zittend gat ;-).

Dit is mijn derde jaar dat ik lesgeef op GBS De Springveer. Mijn motto's? Niemand is perfect, uit fouten kan je alleen maar leren en het leven is veel te mooi om altijd serieus te zijn!

Genoeg over mij. Wat valt er nu eigenlijk allemaal te beleven in het vierde leerjaar? Wel, heel wat! We leren wat meer over ons land, eeuwen, hoe we de laptop gebruiken, het bijhorende programma 'Word' en ik breng jullie binnen in de wereld van de kommagetallen en werkwoorden. Zoals je leest, er staat heel wat te gebeuren, en geloof me: dit komt allemaal in orde! :-D

Als mooie afsluiter gaan we om de 2 jaar bovendien ook nog op zeeklassen met het derde leerjaar.

Oh en heb jij 'De Heksen' van Roald Dahl al gelezen? Nee? Daar breng ik verandering in! Ik ben namelijk heel grote fan van hem en hoop ook jullie te overtuigen van zijn leuke boeken.

High Five, knuffel, vuistje van juf Mona ;-)

juf Mona