Blog

Welkom op de Springveer Blog

Op onze schoolblog kun je schoolberichten lezen.

"Bijna vakantie... nog zoveel beleefd!"

29/10/2021

De 4 nieuwe kindjes van de onthaalklas kwamen woensdag al eens wennen met mama of papa, ook een startertje in de eerste kleuterklas proefde van enkele uurtjes uit het leven zoals het is: GBS De Springveer. We zijn er klaar voor om jullie op 8 november te ontvangen!

Tijd voor het eerste rapport. Dit vinden jullie online terug via Questi voor Ouders, ook ontvingen jullie het herfstrapport op papier.

Wie rapport zegt, denkt meteen aan... oudercontact! Wat zijn we blij om alle ouders opnieuw "live" op school te mogen ontmoet hebben! Bedankt voor jullie deelname!

De verloren voorwerpen van de lagere school (vanaf tweede leerjaar) kunnen weggegeven worden, nadat jullie kwamen kijken deze week. Gelieve alle spullen zoveel mogelijk te naamtekenen.

Deze week volgden twintig leerlingen uit L5 en L6 de SuperSpringverenopleiding bij meester Erik. Ze werden voor de eerste keer klaargestoomd om in duo vanaf 9 november op de speelplaats te "opereren" als SuperSpringveren. De actieve luisteraars en bemiddelaars zijn er stilaan klaar voor. Alles om samen het welbevinden van al onze Springveren te kunnen verhogen.

Joepie, de meters en peters uit L4 konden met hun petekindjes op een busrit naar een lokale biologische winkel om groenten, fruit en andere voedingsmiddelen. Het vijfde en het tweede leerjaar deden precies hetzelfde op donderdag, dan wel te voet naar een andere winkel uit de buurt. De apotheose kwam vandaag, op vrijdag: iedere klas bereidde op donderdag of vrijdag een eigen receptje met lokale (bio)voeding. Alle leerkrachten zetten mee hun beste beentje voor! We hopen opnieuw als MOS-school te kunnen inzetten op onze gedeelde waarden, dit om onze natuur te eren en de kinderen te laten ervaren dat we allemaal een verschil kunnen maken.

Na enkele weken van voorzichtigheid en steeds hopen dat we gewoon kunnen blijven naar school komen, zullen we vanaf 8 november starten met mondmaskers voor onze Springveren uit het vijfde en zesde leerjaar. Oudercontact zal opnieuw zoveel mogelijk online doorgaan: voor L1 op 9 en 10 november, voor de kleuterschool in de week van 15 november.

De speelplaatsplannen beginnen helemaal vorm te krijgen, de aanvragen voor nieuwe speeltuigen hebben we binnengeleverd aan de gemeente. We hopen in het voorjaar van 2022 enkele fijne speeltuigen bij te hebben!

En nu... genieten van de vakantie!!!

"Weken vliegen voorbij!"

22/10/2021

Geweldig nieuws!! We hebben het gehaald: meer dan 1400 wafeldozen verkocht!! Dat betekent dat we een sportdag cadeau krijgen van de ouderraad! Dank jullie wel iedereen!!

Het laten spelen met de speelbox op de speelplaats werkt goed! Fijn om een halfuurtje met andere materialen te kunnen spelen!

De leerlingenraad kwam met juf Marleen en meester Erik samen om een spandoek te maken voor de nieuwe onthaalklassertjes en het nieuwe Springveertje in K1B. Weldra meer hierover!

Onze 3 kindergemeenteraadsleden mochten met andere Kindergemeenteraadsleden van de andere scholen brainstormen in De Meent rond meer welzijn voor de kinderen van Beersel. Ze hadden tal van ideeën waarmee de jeugddienst aan de slag gaat.

De week van het bos breidden we uit naar weken en we gingen de afgelopen weken naar het park, bossen dichtbij school, op de speelplaats. Af en toe viel een wandeling even in het water om ze dan later in te halen.

In de lagere school hebben enkele klassen deelgenomen aan de wedstrijd rond het nieuwe boek van Marc De Bel. Spannend!

"Lerarendag en zoveel meer!"

8/10/2021

Wie zijn onze grootste leermeesters? De kinderen!

Graag danken we alle ouders om het vertrouwen dat jullie iedere dag in ons stellen. Vanaf deze week mogen de ouders van L1 hun kindjes op de kleuterspeelplaats afhalen en is er wat tijd voor een babbel met juf Steffi. Hebben jullie vragen of opmerkingen: durf te vragen. We maken graag tijd voor jullie!

Dikke proficiat aan alle juffen en meesters voor hun geloof in alle kinderen, hun grote toewijding en sterke inzet!!.

Telkens opnieuw gaan ze op zoek naar innovatieve lessen. Gisteren werkten telkens een Springveer uit het vierde, het vijfde en het zesde leerjaar in trio aan interessante Whizzkidsopdrachten. Hoe kunnen we snel en efficiënt opzoeken op internet, kritisch omgaan met de media en samenwerken? Hierin en in zoveel meer konden ze groeien.

De leerlingenraad kwam deze week samen en we deelden leuke ideeën om alle Springveren nog meer thuis te helpen laten voelen op school! Wordt vervolgd!

Ondertussen zijn onze Springveren uit het eerste leerjaar al vlot aan het leren lezen en rekenen! Dat gaat al heel vlot! De leerlingen uit het tweede leerjaar gingen met behulp van plattegronden van de school op zoek naar bekende en nog ongekende plekjes op school.

In het projectuur gingen enkele Springveren aan de slag met juf Elke en bouwden spaghettibruggen! Bruggen bouwen we graag iedere dag... samen!

"In beweging"

1/10/2021

In het nieuwe schooljaar willen we door nog meer in te zetten op samenwerking GBS De Springveer terug te laten zijn zoals zij voorheen was: een school waar vanuit verbindende communicatie wordt samengewerkt.

De leesmakkers is zo'n project waarbij de leerlingen uit L5 de leerlingen uit L2 begeleiden bij het lezen.

WAFELS bestellen: wil je onze school steunen, koop dan massaal WAFELS! Dat kan via de webshop!

Ook zoeken we actief naar meer speelplaatsactiviteiten. Zo stelden de vijfde- en zesdeklassers enkele mooie afspraken rond het gebruikmaken van de voetbalgoals op. Wie wanneer verantwoordelijk is voor de goals en binnenkort starten we opnieuw met een speelbox op de speelplaats, telkens voor een andere klas.

In de kleuterschool legden we in september de nadruk op welbevinden en het helpen naar boven brengen van ongekende talenten bij onze jongste Springveertjes. Door themaloos te werken, kunnen we hier meer tijd en ruimte aan besteden.

Vandaag kregen de juffen en meesters les over ontwikkelingsgericht en breed observeren. We willen inzetten op wat kinderen wel al allemaal kunnen en volle aandacht schenken aan hun groei die we hierdoor meer zichtbaar maken.

Iedere dag leren we bij! Fijn lang weekend!!

"STRAPDAG!"

17/09/2021

Vandaag kregen jullie een kaartje met inspiratie voor een gezonder leven mee aan de schoolpoort.

We streven ernaar om dagelijks zoveel mogelijk stappen te zetten!

Vandaag in het bijzonder wilden we iedereen aanmoedigen om - indien mogelijk - meer te voet of met de fiets naar school te komen.

Met alle klassen gingen we vandaag op wandeling in de buurt. Iedere klas kreeg een letteropdracht mee: na het volgen van een parcours ontdekten de Springveren dat ze in de vorm van een letter uit het woord "STRAPDAG" hebben gewandeld.

Afgelopen donderdag trokken de zesdejaars met de fiets naar het kasteel van Beersel. Ze kregen er meer uitleg over dit bijzonder monument.

Ook kwam de fotograaf deze week langs en... dinsdag komt Thierry nog naar school voor de team-, school-, klas- en eventuele pasfoto's!

FIJN WEEKEND!!!

"Welkom, Springveerouders!!"

7/9/2021

Kennismakingsavonden @ school!

Wat zijn we blij om jullie morgen eindelijk terug op school te kunnen verwelkomen!

Gedurende 4 dagen hebben we jullie steeds in kleine groepjes mogen ontvangen in de verschillende klassen waarbij jullie vragen konden stellen aan de juf of meester.

"1 september 2021!"

31/08/2021

GBS De Springveer in BEWEGING, ons nieuw jaarthema!

Wat zijn we blij om jullie morgen te kunnen verwelkomen!

Iedere klasjuf of meester zal jullie in een bepaalde sport uitdagen.

Kleuterouders komen met hun kleuter naar de kleuterspeelplaats via de buitentrap. Lagereschoolouders nemen afscheid aan de poort.

We gaan er een sportief, creatief, gezond, bruisend, verbindend schooljaar van maken! Yes, we can!!

"Laatste week!"

30/06/2021

28 en 29 juni genoten we van leuke sportdagen dankzij de puike organisatie van meester Wesley met vernieuwende sporten en materialen!!

De laatste week beleefden we 2 mooie gesplitste proclamaties van onze afstuderende Springveren uit L6 die dansten op een zelfgeschreven lied (zie Pukkel mini!). De poort staat altijd open voor jullie!!

Dank jullie wel aan iedereen voor alle steun, hulp, samenwerking, inzet, verbondenheid die we mochten voelen tijdens dit schooljaar!!

Fijne welverdiende vakantie aan alle Springveren, Springveerouders en het hele Springveerteam!!

"Laatste weken!"

27/06/2021

De afgelopen weken is er weer veel gebeurd op school! Ondanks of net mede door corona wel anders dan andere schooljaren. Of toch niet?!

Onze zesdejaars legden de OVSG-toetsen af, deze keer in de foyer van ons oude schoolgebouw. Ze konden er geconcentreerd werken en hadden genoeg plaats. Onze grootste Springveren hebben dat goed gedaan!

Ook in de andere klassen maakten de Springveren eindevaluaties en konden we enorm fier op hen zijn. Niet enkel qua punten, ook qua levenshouding hebben we hen zien groeien dit schooljaar!

De grootste kleuters kregen vrijdag 18 juni hun kleuterdiploma, in het bijzijn van hun (plus)ouders, broers en zussen. Ze kregen naast een diploma een leuke springveer om thuis mee te spelen.

GBS De Springveer laat zich kennen als een verbindende school, zo mogen we trots meegeven dat heel wat leerlingen uit de hogere jaren de kleuters helpen tijdens de middag of bij het naar de speelplaats gaan.

Pennenzakkenrock ging niet door voor L5 en L6, vrijdagnamiddag 25 juni kregen ze van jarige juf Ingrid en juf Nancy een mooi alternatief hiervoor, ze gaven een graadsfuifje op de kleuterspeelplaats.

In het zomerrapport vinden jullie, ouders opnieuw het item "Ik evalueer mezelf". De kinderen uit de lagere school mochten zichzelf evalueren voor 3 doelen, die we als school dit en de volgende schooljaren nastreven.

Meester Wesley zorgde voor een mooi en gevarieerd programma van de sportdagen: morgen genieten de kleuters, dinsdag is het de beurt aan de lagereschoolkids.

Dinsdag 29 juni gaat de proclamatie van L6 door. Iedere Springveer uit L6 wordt in gezinsbubbel op school verwacht omstreeks 19u30 Om 20u starten we met de festiviteiten. We respecteren de coronamaatregelen en houden geen receptie. Bedankt voor jullie begrip!

"Week van de waarheid!"

12/06/2021

Afgelopen vrijdag kregen de Springveren hun bestellingen van de musical "Check dit dan" mee naar huis. De pretpakketten werden door onze ouderraad klaargemaakt, de musicalfilm stelden de musicaljuffen Nancy en Ingrid samen. Het hele Springveerteam werkte samen om er een prachtproject van te maken om er fantastische herinneringen aan over te houden, voor iedereen! Bedankt aan alle Springveren, het Springveerteam, de ouderraad, gemeente Beersel, alle medewerkers en sympathisanten!

Denk zeker aan de FOTOWEDSTRIJD! Maak een mooie foto van jullie kijkmoment thuis en stuur deze door naar info@despringveer.be Maak kans op een verrassingspakket!

Morgen is het vaderdag. Graag wensen we alle opvoeders, verzorgers, (groot)vaders, meesters een fijne dag, want morgen is er een voor jullie, ja, dat mag!

Afgelopen week kwamen telkens enkele klassen met hun fietsen naar school. Ze konden voluit genieten van en hun fietsvaardigheden oefenen op het verkeersparcours!

Komende week leggen onze grootste Springveren hun OVSG-toetsen af. We geloven in jullie! Veel succes! Ook de andere lagereschoolspringveren hebben toetsen de volgende dagen: veel succes!!

Vrijdag 18 juni gaat de kleuterproclamatie door. Iedere Springveer uit K3 wordt in gezinsbubbel op school verwacht omstreeks 17u30 Om 18u starten we met de festiviteiten. We respecteren de coronamaatregelen en houden geen receptie. Bedankt voor jullie begrip!

"Wat een weertje!"

04/06/2021

Met het goede weer maakten we al eens een uitstapje naar het park, Kwadeplas en elders in de buurt. Gidsen René en Philippe boeiden onze Springveren uit L3 enorm. We weten dankzij hen meer over de verschillende lagen in het bos, over vogels, over planten.

Meer dan 150 bestellingen mochten we tot vandaag ontvangen via de webshop!!! DANK JULLIE WEL!!! Benieuwd naar de musical? Wij ook!

Afgelopen weken kozen de Springveren uit de lagere school het jaarthema van volgend schooljaar!! Ze konden kiezen uit: "De Springveer in beweging", "Een reis rond de wereld" en "Samen".

De leerlingenraad kwam maandag samen op de speelplaats. Enkele ideeën werden uitgewisseld. In klasbubbel willen we nog enkele fijne momenten beleven voor de grote vakantie begint!

Vandaag stond de lagereschoolspeelplaats "onder water" door de felle regenbuien. Meester Dieter had net de foursquarevelden op de speelplaats gespoten.

GENIET SAMEN van een PRACHTIG WEEKEND! Maandag is het de start van de verkeersweek! Iedere dag mag een klas zijn/haar fiets en fietshelm mee naar school nemen want we maken een fietsparcours klaar!

"Moestuin en schoolmusical"

21/05/2021

Joepie, de moestuinbakken zijn geïnstalleerd! De mannen van de gemeente zetten er 4 plantklaar voor ons! In verschillende klassen wachten reeds vele plantjes om in de moestuin gezet te kunnen worden!

Ondertussen zijn alle klassen volop aan het voorbereiden. Wat? De schoolmusical "Check dit dan"! De klasdansen en haast alle scènes zijn ingeblikt! Benieuwd? Dinsdag krijgen jullie meer info!

Met onze kleuterschool werken we aan een nieuwe methode van vragen stellen: de taxonomie van Bloom. Weldra meer info!

We kregen woensdag ook de langverwachte kapstokken voor het vierde en vijfde leerjaar! Joepie, meer orde in onze school!

Vandaag maakten juf Laura en onze Springveren van L2 tijd voor een verjaardagsfilmpje voor de 100-jarige Yvonne uit 't Zennehart en haar 50-jarige kleindochter Lien!

Geniet van een fijn lang weekend! Maandag geen school! Tot dinsdag!

"Speelplaatsnieuws en PoëzieParKoerwinnares uit onze school"

07/05/2021

Aangezien we graag onze speelplaatsen nieuw leven inblazen, gingen onze Springveren uit de lagere school aan de slag met de bevraging van de Speelplaatswerkgroep. Ze bestudeerden de resultaten en stelden een plan op. We hopen in september heel wat meer speel- en rustmogelijkheden kunnen en mogen creëren op onze 2 speelplaatsen. Vandaag kregen we bezoek van de bibbeheerder Joken en onze schepen van Cultuur Elsie. Zij kwamen Maud feliciteren want haar gedicht werd verkozen tot mooiste van onze school. Zij kreeg een leuk boekenpakket! Aan alle kinderverzorgsters, verpleegsters, moeders, juffen, secretaresses, toezichtsters, vrijwilligers, opvoeders: fijne moederdag op zondag!!!

"Start van het derde trimester"

23/04/2021

Na een paaspauze voor onze lagereschoolleerlingen en 2 weken paasvakantie zijn we blij herstart. In het derde trimester hopen we al wat meer te kunnen doen, in klasbubbel. De leerlingen uit L5 en L6 zijn onder leiding van de musicaljuffen Nancy en Ingrid alvast enthousiast begonnen aan de voorbereidingen van de musical "Check dit dan". De 5 instappers zijn vlot begonnen aan hun Springveercarrière! Opnieuw mochten we rekenen op de hulp van onze grotere Springveren om hen bij regen naar de binnenhal te begeleiden.

"Uitstap, uitdagingen, carnaval en zo"

21/03/2021

Afgelopen week zaten we niet stil. De lagereschoolklassen mochten via een leuk spel hun droomspeelplaats inrichten. Terwijl we in L2 en L5 met Leesmakkers werkten, gingen L3 en L4 op uitstap naar de Herisemmolen. We leerden er wat meer over de geschiedenis van de papiermolen. Zo schepten we papier! Aan het einde van de week bezorgde ter ere van CARNAVAL (19 maart) telkens een klas een uitdaging aan een andere klas. Er werd gedanst op carnavalsmuziek, gehaakt aan het langste touw, een prachtig sjaaltje gepunnikt. Op de kleuterspeelplaats konden we genieten van een voorstelling rond afval. We kregen ook in onze klas ieder ons eigen frietzakje. Wat was dat smullen! Dank u aan de ouderraad voor het financieel steuntje! Morgen is het geen school, dan rusten we uit.

12 maart 2021

12/03/2021

De tijd stond niet stil in GBS De Springveer! Afgelopen week onthulden de regisseurs-juffen van L5 en L6 het thema van onze schoolmusical... Binnenkort hierover meer! De leerlingen van het zesde leerjaar behaalden een mooie plek in de Whizzkidsfinale. In de lagere school gaan onze leerlingen aan de slag met een luchtfoto van de speelplaats. Met munten kunnen ze een groene speelplek creëren. Met al deze ideeën zullen we er iets moois van kunnen maken! Maart is de jeugdboekenmaand en dat zullen alle Springveren geweten hebben: een filmpje, een quiz, de trolleys, een beeldverhaal: van taal houden we allemaal! In het eerste leerjaar staat een feestje op het programma want alle letters zijn gekend! En een dagje in je pyjama of met een slaapattribuut naar school? Ja, hoor, onze school steunt Bednet. Ieder kind heeft recht op grootse Dromen! Volg zeker alle klasblogs. Binnenkort staan deze ook op onze schoolwebsite.

Laatste week van februari 2021

26/02/2021

Wat vliegt de tijd! Ondertussen hebben we heel wat avonturen beleefd! Zo zijn 11 broers en zussen ingeschreven voor de onthaalklas van volgend schooljaar. Het eerste leerjaar leerde al tot 10 rekenen en het getalbeeld 10 kennen. In de kleuterschool werd het oude speeltuig weggehaald. We maken ons klaar voor een nieuw ingerichte speelplek voor onze jongste Springveertjes. Het vijfde en zesde leerjaar heeft deelgenomen aan Whizzkids. Het vijfde behaalde een verdienstelijke plaats, het zesde mag volgende vrijdag de finale spelen. De Springveren uit de hoogste klas hadden een fijn weerzien met oud-Springveren uit het secundair onderwijs. Ze antwoordden op vele van ozne vragen. Tijdens de lessen LBV werkten de leermeesters rond allerlei projecten als leren over vluchtelingen, ouderen en zoveel meer. Ze gingen naar het woonzorgcentrum uit de buurt en videochatten met een inspirerende bewoner. Tevens schreven ze een brief aan de kinderrechtencommissaris. Meer info? Zie onze Pukkel!

Dikke Truienjaar in GBS De Springveer

09/02/2021

Normaal was het 9 februari Dikke Truiendag, dit jaar hebben we samen met de organisatie en met de andere deelnemende "Bende van Beersel"-scholen beslist om er een jaar van te maken. We zullen ons het hele jaar inzetten voor milieuzorg op en buiten school. De vijfdejaars gingen in kleine groepjes langs bij de verschillende klassen om hierover meer te vertellen. Dat hebben ze heel goed gedaan!

Eerste week van februari 2021

07/02/2021

Deze week gebeurde er weer heel wat op GBS De Springveer! Zo deden juf Steffi en haar kapoenen van het eerste leerjaar aan bloemschikken, werkten juf Nancy, juf Laura en de vijfdeklassers als bendeleden van de Bende van Beersel aan enkele energievraagstukken, knutselden juf Elsie en onze tweedekleuterklassers een oma- en opa-attentie in elkaar, konden meester Dieter en onze leerlingen van L3 hun witloofoogst bewonderen en er een heerlijke soep van maken, kwamen opnieuw twee klassen 's middags naar de Leesplek onder leiding van juf Kristien, zongen juf Ingrid en onze laatstejaars een klaslied uit volle borst... Vanaf morgen start de Grootouderweek. We willen jullie, grootouders, vanop afstand laten weten en voelen dat we jullie missen!

Poëzieweek in GBS De Springveer

29/01/2021

Ondertussen zijn we al aan het einde van de eerste maand van 2021! Iedere dag konden jullie een nieuw gedicht van een Springveer ontdekken. 6 gedichten van onze leerlingen zijn onderdeel van het grote PoëzieParKoer dat sinds Gedichtendag (28 januari) te volgen is langs mooie plekjes in onze prachtige gemeente. Onze zesdejaars kregen van hun juf uitleg over het secundair onderwijs en zullen binnenkort hun vragen kunnen stellen aan oud-Springveren tijdens de online vragenrondes die het secundair onderwijs organiseert. In de Leesplek bevroegen we onze leerlingen om onze leeswerking te evalueren en bij te sturen. In de kleuterklassen hadden we het de laatste weken over de winter en ziek zijn. We wensen iedereen een goeie gezondheid om nog 2 weekjes enthousiast te kunnen werken want nadien is het krokusvakantie!

Eerste schoolweken van 2021

15/01/2021

SPRINGVEERNieuwjaarsgedicht: 2021 Springveer

Ik springveer, jij springveert, wij springveren in 2021, een gezond nieuw jaar,

maken we 1, 2, 3, ontelbare keren wel 2021 of vele mooie Dromen Waar...

De speelplekken op de speelplaatsen groeien, vele bloemen en jullie ideeën zullen bloeien,

tablets krijgen we bij, het park breidt uit en binnenkort zingen we in koor heel luid:

Onze school wordt meer en meer een plek waar iedereen zich thuis voelt, 'n leerstek

waar we jullie nog beter leren kennen waar we jullie al eens zullen verwennen

waar jullie telkens leren houden van leren groeien, vallen, opstaan en jullie weren!

We zetten ons in 2021 verder volop voor jullie in zodat jullie naar school komen met nog veel meer zin!

Laatste schoolweek van 2020

18/12/2020

Wat een weekje! Deze week schreven we in sommige klassen gedichten voor de Poëziewedstrijd van de bib, dit naar aanleiding van ons Poëzieparcours dat we inlopen op donderdag 28 januari 2021! We stemden deze week voor de 3 nieuwe kindergemeenteraadsleden: Kato, Lana en Fabio! Norah zal onze binnenschoolse ambassadeur zijn. Zag je de knappe kerstbomen al buiten ons schooldomein? Die zijn van de hand van onze handige Springveren uit L3! De Springveertjes van K2 maakten met hun juf een dankjewelzakje met verrassing voor alle mensen die zich de afgelopen weken en maanden enorm hebben ingezet voor hun medemens. Vandaag vierden we onze jarigen van december. Het hele Springveerteam wenst jullie allemaal een deugddoende vakantie, fijne feestdagen en een veer-lichtend 2021! Tot 4 januari 2021!

Creatieve Springveren!

10/12/2020

Deze week zagen we ontzettend veel creativiteit bij onze Springveren, groot en klein! Samen met hun juf Rosalie maakte K3 een knap videoverhaal a.d.h.v. eigen tekeningen. De scenario's bedachten ze zelf. In L1 zijn ze al een paar lessen aan het timmeren. Resultaat: een knappe knikkerbaan en heel veel blije gezichtjes! Ja, nu kunnen wij ook al timmeren! Meester Dieter ging met L3 aan de slag op de speelplaats. Daar bouwden ze m.b.v. houten planken een kerstboom en voetbalgoalen! In L5 daagde juf Nancy haar klas uit om het klaslokaal te versieren. De Springveren leerden elkaar allerlei manieren aan om kunstwerken te ontwerpen. Onze school bruist!

Tweede post

8/12/2020

Afgelopen vrijdag dansten alle Springveren op de tonen van "Porselein". 's Morgens konden we via praatbox op ons klasledbord een gesprekje hebben met Sinterklaas. Nadien maakten we ons klaar voor Rode Neuzendag. Dank jullie wel aan alle Springveren voor hun grote inzet en voor de massale verkoop van Tekenfundartikelen!! Meer dan 500 artikelen werden verkocht: BRAVO!!

Eerste post

1/12/2020

Welkom op de vernieuwde website van GBS De Springveer Alsemberg. Op deze blog kom je alle nieuwtjes en updates te weten. Kom regelmatig maar eens kijken!